Medewerkers

Hope Rikkelman werkt sinds april 2020 als projectcoördinator bij Pro Bono Connect. Hope heeft een masterdiploma in internationaal publiek en EU-recht en heeft zich gespecialiseerd in het internationaal strafrecht en mensenrechten. Zij heeft vijf jaar juridische projectmanagement ervaring en is medeoprichter van het Syria Legal Network-NL en het Yazidi Legal NetworkSamen met haar collega Loïs Vaars onderhoudt Hope contact met maatschappelijke organisaties en advocatenkantoren en is zij verantwoordelijk voor het coördineren van alle activiteiten en projecten van Pro Bono Connect. 

 Loïs  Vaars werkt sinds april 2020 als projectcoördinator bij Pro Bono Connect. Voorheen was zij o.a. werkzaam bij het Public Interest Litigation Project van het NJCM, de Peruaanse NGO CHS Alternativo en maatschappelijk projectbureau Diversion. Hier heeft zij zowel juridische ervaring als projectmanagementervaring opgedaan. Loïs heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en de University of Cape Town en behaalde haar master in Public International Law. Met haar werk bij Pro Bono Connect wil ze een beweging in Nederland in gang zetten; een beweging waarbij pro bono zaken een vast onderdeel worden van de werkzaamheden binnen advocatenkantoren. Samen met haar collega Hope Rikkelman is zij verantwoordelijk voor het coördineren van alle activiteiten en projecten van Pro Bono Connect en onderhoudt ze contact met maatschappelijke organisaties en advocatenkantoren. 

 Klaas Jan Smit is sinds januari 2020 betrokken bij Pro Bono Connect als Head Pro Bono Connect a.i. Klaas Jan heeft een achtergrond in de advocatuur en het bedrijfsleven. Hij werkte onder meer ruim 8 jaar voor het advocatenkantoor Loyens&Loeff. Sinds een aantal jaar besteedt hij een belangrijk deel van zijn tijd aan werkzaamheden voor maatschappelijke organisaties en initiatieven waarbij verbinding en betekenisvolle verandering centraal staan. 

Deel deze pagina op

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter