Deze organisaties
    gingen u voor

Ervaringen van anderen

Een aantal ervaringen van organisaties met wie wij hebben samengewerkt:

“In het eerste half jaar na oprichting hebben we twee verzoeken ingediend en waren beide keren blij verrast over de reactiesnelheid en de kundigheid van Pro Bono Connect. De samenwerking verliep plezierig en we zijn vervolgens uitstekend geholpen door twee top tier advocatenkantoren.”
Greenpeace International
“Vanwege jullie professionaliteit en expertise was niet alleen de doelmatige en efficiënte oprichting van onze stichting geborgd, er werd ook rekening gehouden met de betekenis van de oprichtingsdatum.”
The Widow’s Foundation
“Wij willen jullie hartelijk bedanken voor al jullie hulp. Zonder jullie cruciale en tijdige hulp zou het voor ons heel moeilijk zijn geweest om ons cassatieberoep op een effectieve manier op te stellen.”
Creating Resources for Empowerment and Action Inc
(CREA, a feminist human rights organisation based in New Delhi, India)
“Pro Bono connect heeft ons met meer geholpen dan wat wij zelf in eerste instantie voor ogen hadden. Ze dachten goed mee en vertaalden ons probleem in een aantal praktische en prangende juridische kwesties.”
One to Share
“Pro Bono Connect heeft ons heel goed geholpen. We hebben snel en vakkundig advies gekregen op onze vraag. Een advies dat voor een stichting zoals die van ons in vele opzichten onbetaalbaar is.”
Stichting Bretels
“Privacy van de patiënt en daarmee samenhangend het beroepsgeheim van artsen staan onder druk en verdienen bescherming. Om daarin tot het uiterste te gaan is Pro Bono Connect behulpzaam en hard nodig.”
Vereniging Praktijkhoudende Huisartsen
”Voor een onafhankelijke stichting die opkomt voor digitale burgerrechten is het inwinnen van juridisch advies over bijvoorbeeld een statuutswijziging eigenlijk te kostbaar. Tegelijkertijd kan het wel heel belangrijk zijn. Pro Bono Connect maakte het mogelijk om in zee te gaan met een bekend kantoor en deed dit zonder enige vorm van nodeloze bureaucratie.”
Bits of Freedom

Ook de hulp inschakelen van Pro Bono Connect?

> Schrijf je in voor de nieuwsbrief

a0ac3f93-0f13-4b49-ae8e-9fea0836894c

Vestigingsadres

Nieuwe Achtergracht 164
1018 WV Amsterdam

Postadres:

Postbus 2143
1000 CS Amsterdam

Links

Nieuwsbrieven

December 2022

November 2022

Oktober 2022