NL EN

Workshops & trainingen

workshops


Pro Bono Connect organiseert geregeld workshops over actuele juridische onderwerpen. Zo bundelen we krachten en weten we een breder publiek te bereiken, waarin organisaties van elkaar en onze advocaten kunnen leren! In deze workshops komen vraagstukken aan bod zoals: wat zijn mijn verantwoordelijkheden en plichten als werkgever? Hoe zorg ik ervoor dat de financiële transacties van mijn organisaties naar andere landen in lijn zijn met regelgeving op het gebied van het tegengaan van witwassen en terrorismefinanciering? Welke opties bestaan er voor het inrichten van mijn privacybeleid?

Abonneer je op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe workshops! Of stuur ons een berichtje als jouw organisatie behoefte heeft aan een training of workshop, we denken graag met je mee!

workshops

Pro Bono Connect organiseert geregeld workshops over actuele juridische onderwerpen. Zo bundelen we krachten en weten we een breder publiek te bereiken, waarin organisaties van elkaar en onze advocaten kunnen leren! In deze workshops komen vraagstukken aan bod zoals: Hoe zorg ik ervoor dat de financiële transacties van mijn organisaties naar andere landen in lijn zijn met regelgeving op het gebied van het tegengaan van witwassen en terrorismefinanciering? Welke opties bestaan er voor het inrichten van mijn privacybeleid?

Abonneer je op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe workshops! Of stuur ons een berichtje als jouw organisatie behoefte heeft aan een training of workshop, we denken graag met je mee!

Telefoonnummer

020 5254416

Emailadres

Bezoekadres

Nieuwe Achtergracht 164
1018 WV Amsterdam

Postadres

Postbus 2143
1000 CS Amsterdam

Telefoonnummer

020 5254416

Emailadres

Bezoekadres

Nieuwe Achtergracht 164
1018 WV Amsterdam

Postadres

Postbus 2143
1000 CS Amsterdam

©2024 Pro Bono Connect in samenwerking met Kitewebsites.